W chwili obecnej nasza firma przetwarza pszenicę i żyto pochodzące z polskich gospodarstw w dwóch młynach. W miejscowości Ciechanowiec działa młyn żytni natomiast w miejscowości Nowodwory – młyn pszenny.
Łączna zdolność produkcyjna to 200 ton na 24 godziny.
Dysponujemy własnym transportem, więc jesteśmy w stanie zagwarantować terminowe dostawy naszych produktów. Dostarczamy mąkę zarówno w workach, opakowaniach jednostkowych jak i luzem. Jesteśmy w stanie dostarczyć mąkę na terenie całego kraju, korzystając z usług firm kurierskich.
Swoją działalnością obejmujemy województwa północno -wschodniej oraz centralnej Polski. Naszą wieloletnią wiedzę łączymy z najnowszą myślą techniczną; szwajcarski projekt przemiału, najlepsze polskie, niemieckie i szwajcarskie maszyny oraz wyłącznie polskie zboże. Linie technologiczne wspierane są przez sterowanie komputerowe procesów produkcyjnych oraz komponowania i pakowania produktów.
Dysponujemy nowoczesnym laboratorium, jesteśmy w stanie przebadać wszystkie podstawowe parametry jakościowe pszenicy i żyta, wypiekowe mąki, eliminując surowiec nieodpowiedniej jakości. Korzystamy z urządzeń szwedzkiej firmy Perten, spełniających międzynarodowe standardy ICC (International Association For Cereal Science and Technology).